Øreakupunktur og NADA

øreakupunktur og nada hos mig

Jeg har taget flere kurser indenfor øreakupunktur (auriculo terapi) - både grundlæggende kurser, kurser indenfor smertelindring, fertilitetsbehandling, angst- og allergibehandling. Derudover har jeg taget kursus i den særlige 5 punkts-øreakupunktur kaldet NADA. Jeg benytter både øreakupunkturen som enebehandling men også ofte i kombination med zoneterapi, da de i mange tilfælde har vist sig at supplere hinanden godt alt efter problemstilling. Læs mere om de forskellige muligheder, og hvordan jeg anvender dem herunder.
 Af og til afholder jeg NADA cafeer - se mere herunder og følg med på facebook.

læs om

øreakupunktur

Øreakupunktur (auriculo terapi) er et mikrosystem, hvor hele kroppen er repræsenteret i øret på specifikke punkter, som har forbindelse til vores nervebaner. Den er udviklet af den franske læge Paul Nogier og er godkendt af WHO som en behandlingsform. Ubalancer behandles ved at stimulere det punkt på øret, der svarer til den kropsdel, hvor der er problemer. Jeg bruger øreakupunktur ved bla. smerter, fertilitetsproblemer, allergi, fordøjelsesproblemer, forhøjet blodtryk og angst. Jeg stimulerer/behandler punktet både med små tynde nåle, som sidder og virker ca. 30-40 min. samt efterfølgende med små kugler/ørefrø og evt. med blivende nåle, som skal sidde i punktet mellem 7-14 dage efter behandlingen.

læs om

nada

Denne type øreakupunktur, også kaldet NADA, er med til at skabe ro og balance i krop og sind og bruges i dag af rigtig mange mennesker i forbindelse med stress, søvnproblemer, angst, bekymringer og uro verden over. Det er en anerkendt behandlingsmetode, som anvendes indenfor psykiatrien, smertebehandling og ved eksamensangst på gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner. Læs mere i linksene nederst. Behandlingen består af 5 punkter i hvert øre, der aktiveres af små nåle. Når nålene er sat i, sidder de i ca. 30-40 min, hvorefter nogle af dem erstattes med kugleplastre, der kan stimulere punkterne over de efterfølgende dage. Du sidder afslappet og i rolige omgivelser, mens nålene sidder i dine ører. 

Behandlingen bruges ofte som et forløb med tider hver uge over en periode. Pris: 100 kr.

For at booke tid til NADA behandling skal du kontakte mig via sms: 20 41 90 42.

Kontakt 

Adresse

Klinikfællesskabet

Nordre Strandvej 95

8240 Risskov

E-mail
Telefon