guidede meditationer til gravide

Få tillid og styrke til fødslen

mental fødselsforberedelse

Mentaltræningsguide i 3 dele til dig, der ønsker at forberede dig mentalt på fødslen og få styrke, mod og power til at se frem mod og gå gennem fødslen. Øvelsen er i høj grad også for dig, der oplever angst for fødslen. Kom styrket og mere trygt gennem graviditeten og fødslen med dette mentaltræningsprogram og erstat angsten for fødslen med glæde, indflydelse, ro og tryghed. Øvelsen består af:

  • En mentaltræningsøvelse
  • En guided mental fødselsforberedelsesmeditation
  • En mental skriveøvelse

mental fødselsforberedelse - kommunikation og styrke

Tilsammen hjælper øvelserne dig med at styrke dit mindset, så du får tro på fødslen og mental styrke og overskud samt bliver bedre funderet i, hvad du har brug for til fødslen, hvordan du siger til og fra og bliver bevidst om dine ønsker og behov. Øvelserne hjælper dig også til at finde tryghed og tillid til dig selv og til dine fødselshjælpere. Du bliver styrket indefra, erfarer at sårbarhed også er styrke og samtidig stærk i din kommunikation af behov.
Pris 349 kr. 

For at læse mere og få mulighed for at købe kurset kan du klikke på knappen herunder.

Du har adgang til kurset umiddelbart efter køb.

Føl bedre kontrol over veerne

veforberedelse før fødslen

Ve forberedelse er en guided visualiserings- og mentaltræningsøvelse med fokus på, at du lærer at bruge fødselsveerne aktivt og positivt samt bruger dit åndedræt som redskab til at kontrollere smerterne.

Super effektiv og brugbar øvelse som bruges til forberedelse i graviditeten. Visualisering og mental træning er begge anerkendte redskaber til smertehåndtering og afspænding og her er de kombineret i en øvelse, der giver dig et konkret bud på ve-håndtering under fødslen.

Pris 99 kr.

For at læse mere og få mulighed for at købe kurset kan du klikke på knappen herunder. Du har adgang til kurset umiddelbart efter køb.