om trine

lidt om mig

Jeg har arbejdet som jordemoder siden 1999 på både store og små sygehuse og har sideløbende haft egen praksis. I 2002 blev jeg uddannet zoneterapeut og har løbende taget kurser indenfor ansigts- og hovedbundsmassage, fodmassage, stress og trivsel på arbejdspladser, kommunikation, coaching og vejledning samt efteruddannelse i zoneterapi til spæd- og småbørn. Jeg har derudover taget kursus i akupunktur og akupressur under graviditet og fødsel, samt ved fertilitetsudfordringer og angst.

Jeg er uddannet psykoterapeut og har arbejdet indenfor dette område i 10 år og har derudover taget kursus i mindfulness og mental træning i 2014 samt uddannet mig til access bars behandler i 2015. Jeg har senest i 2019-2023 uddannet mig indenfor øreakupunktur og traumeterapi.

sundhedsautoriseret behandler


Jeg har siden 2018 arbejdet 100 % som selvstændig med eget klinikfællesskab i Risskov. 

Jeg er RAB godkendt og uddannet zoneterapeut fra FDZ - Forenede Danske Zoneterapeuter i 2002. Dette betyder også, at du i mange tilfælde kan få tilskud til behandlingen, hvis du er medlem af sygeforsikring danmark eller har en sundheds- eller ulykkesforikring.
Jeg er privat praktiserende jordemoder gennem Jordemoderforeningen og autoriseret gennem sundhedsstyrelsen og styrelsen for patientsikkerhed. Jeg arbejder ud fra Sundhedsstyrelsens retningslinjer for svangreomsorg i Danmark.

Jeg har tavshedspligt og arbejder med stor respekt og omsorg for den enkelte.

Klinikken overholder gældende lovgivning jf. persondataloven vedr. databehandling.

Kontakt 

Adresse

Klinikfællesskabet

Nordre Strandvej 95

8240 Risskov

E-mail
Telefon