Zoneterapi og Ansigtszoneterapi

zoneterapi til børn og voksneJeg tilbyder zoneterapi til babyer, børn, unge og voksne og har klienter i alderen 2 uger til 92 år. Mange kommer i et forløb pga. forskellige problemer og udfordringer og andre kommer jævnligt som forebyggelse af fx. allergi eller hedeture eller til styrkelse af immunforsvaret og som ro og velvære til krop og sind.Jeg har mange års erfaring og tilpasser altid behandlingen, så den passer til dit behov.

Anvendes fx, ved:
 • Allergi og Astma
 • Hovedpine og Migræne
 • Overgangsalder og Hedeture
 • Søvnbesvær, Uro og Stress
 • Fordøjelsesproblemer
 • Svækket immunforsvar
 • Menstruationssmerter
 • Urinvejslidelser
 • Hudproblemer og Eksem
 • Graviditetsgener
 • Fertilitetsudfordringer
 • Ro og Velvære
læs om

zoneterapi

Zoneterapi er en af de mest foretrukne alternative behandlingsformer i Danmark. Zoneterapien virker via nervesystemet, nervebaner og energibaner (meridianer). Organer, knogler, muskler, mave-tarm system mv. er repræsenteret under foden som zoner/punkter. Ved at trykke/massere disse zoner stimuleres området i kroppen og derved afhjælpes gener, smerter og ubalancer. Zoneterapi virker udrensende og er med til at skabe balance i hele kroppen. Jeg kombinerer gerne zoneterapibehandlingerne med nogle af mine andre behandlingsformer fx. øreakupunktur, ansigts- og hovedbundsmassage eller access bars. Mange af mine klienter booker disse kombinationsbehandlinger, da de indvirker på hver sin måde og er med til at give både fysisk, psykisk og mental ro og balance.

læs om

babyzoneterapi

Jeg har mange års erfaring i at give zoneterapi og akupressur til babyer. Mange kommer med deres baby pga. fordøjelsesbesvær, mavepine, "kolik", vejrtrækningsproblemer, øresmerter, uro, dårlig søvn og styrkelse af immunforsvaret. Det er ofte en god ide, at starte et forløb med et par hyppige behandlinger med 3-4 dages mellemrum indtil bedring. Herefter øges intervallet mellem behandlingerne, indtil der ikke er brug for behandling længere. Nogle babyer/børn fortsætter med behandling en gang imellem som forebyggelse i en periode. Babyer reagerer ofte hurtigt på zoneterapi og skal generelt ikke have så mange behandlinger som voksne. Imellem behandlingerne giver jeg muligvis nogle øvelser, zoneterapi- og akupressur punkter med til hjemmebrug. Jeg instruerer jer i punkterne, så I er trygge ved at anvende dem hjemme.

læs om

ansigtszoneterapi

Jeg tilbyder dejlig beroligende og afspændende ansigtszoneterapi, hvor der ligesom fodzoneterapi løsnes op og arbejdes bla. på kroppens organer, muskler, knoglesystem, hormonbalance og nervesystem. Der arbejdes dels med blide tryk på forskellige akupressurpunkter på energibanerne i ansigtet og dels med afspændende og forløsende blid massage af ansigtszonerne for de enkelte organer og systemer. Zoneterapien er udrensende og medvirker til at skabe balance både fysisk og psykisk.

Kontakt 

Adresse

Klinikfællesskabet

Nordre Strandvej 95

8240 Risskov

E-mail
Telefon