jordemoderkonsultation

læs om

jordemoder samtale og undersøgelse

En jordemodersamtale og undersøgelse er til dig, som ønsker god tid til f.eks. at tale om graviditeten, fødslen, forandringer, angst, ubehag og meget meget mere.

Den tid du har her handler om præcis det, du har brug for at drøfte, høre mere om eller som fylder. Det er en tid, hvor der er plads til at stille spørgsmål, blive lyttet til eller hvad du måtte have brug for. Måske har du brug for at tale om alle de følelser, der knytter sig til din graviditet eller måske har du brug for at tale om, hvordan du forbereder dig på fødslen og veerne.

graviditet og følelser

At være gravid og vente barn er en tid, hvor mange følelser og tanker er i spil, og graviditeten kan opleves meget forskelligt. Det kan på en gang være en enestående tid, og for mange er det en positiv tid, hvor det at vente sig er en helt uforglemmelig oplevelse; men det er også en tid, hvor du kan opleve at være mere sårbar og sensitiv.

Mange gravide oplever ikke altid at "den søde ventetid" er så sød endda. For nogle er de fysiske gener overskyggende, og det kan føles svært at knytte sig til sit barn. Hvis du har det sådan, er du ikke alene, og jeg møder mange gravide og barslende, der synes det kan være svært at få talt om.

tid til dig

Derfor har mange gravide brug for at være i gode hænder og få den omsorg, som der er behov for. At tale med nogen om det, der fylder kan være meget forløsende og giver et bedre overskud i graviditeten og i barselsperioden.

Hos mig mødes du med nærvær og omsorg omkring præcis det som du har brug for.

Jeg tilbyder private jordemoderkonsultationer, hvor jeg også tilbyder at mærke på maven og vurdere barnets størrelse (fra uge 28) samt lytte hjertelyd med doptone, så I selv kan høre hjertelyden.

Kontakt 

Adresse

Klinikfællesskabet

Nordre Strandvej 95

8240 Risskov

E-mail
Telefon