zoneterapi og akupressur til fødslen

læs om

fantastiske redskaber

Optimer fødselsoplevelsen og mindsk din partners smerter og ubehag under fødselsforløbet med nemt anvendelige og effektive teknikker og redskaber indenfor zoneterapi og akupressur. 

UNDERVISNINGEN GIVER KONKRETE VÆRKTØJER TIL HANDLEMULIGHEDER OG EN AKTIV INDSATS UNDERVEJS.

Jeg tilbyder undervisningstimen i min klinik, hvor du booker tid til 90 min. jordemoderkonsultation sammen med din fødselspartner.

mere ro og færre smerter

Jeg har ofte i mine mere end 20 år som jordemoder oplevet fødselspartneren eller fødselsledsageren udtrykke et stort behov for at kunne gøre noget aktivt undervejs for at hjælpe sin kone, kæreste, søster, datter eller veninde med smerter og ubehag under fødslen. Det er altid en stor tryghed og hjælp “blot” at være til stede undervejs, men nogle gange, er det også rart at kunne gøre noget helt konkret hjælpsomt.

Jeg underviser par og fødselsledsagere i, hvordan zoneterapien kan:

 
Mindske smerterne, fremme veerne og afhjælpe kvalme og ubehag 
Give større velvære og ro i kroppen og nervesystemet, så kroppen slapper bedre af og arbejder med
Give partneren/fødselsledsageren aktive og konkrete redskaber og handlemuligheder for at hjælpe

individuel undervisning i klinikken

Det er individuel undervisning, der er tilpasset JERES behov og ønsker udfra en opstartssamtale. Herefter går vi igang med at afprøve punkterne i praksis under min vejledning - I må tage billeder undervejs for bedre at huske punkterne efterfølgende.

Jeg lægger stor vægt på, at I bliver trygge ved punkterne og teknikkerne, så de bliver enkle og nemme at anvende under fødslen. Nogle af punkterne er også særligt gode i opstartsforløbet, inden I tager på fødegangen eller får en jordemoder hjem.

Jeg har undervist mange par men også andre ledsagere under fødslen som fx. en mor, søster eller veninde - så alle er hjertelig velkomne.

Book tid online sammen med din fødselspartner til en 90 min. jordemoderkonsultation - så er I godt på vej til en bedre fødselsoplevelse

Kontakt 

Adresse

Klinikfællesskabet

Nordre Strandvej 95

8240 Risskov

E-mail
Telefon